Truca'ns al   telefono 972 405 306
  • El teu distribuidor de gasoil de confiança

nene

Col·laboracions

Dyneff és conscient de la necessitat de tenir en compte les preocupacions socials del seu entorn. És per això que Dyneff es compromet amb els actors locals de la seva zona d’influència, en l’àmbit cultural, esportiu i social.

Patrocinador oficial del Festival Temporada Alta

Temporada Alta és un festival d’arts escèniques que se celebra a les ciutats de Girona i Salt durant els mesos d’octubre a desembre. El festival, que compta amb 30 anys d’història, s’ha guanyat el reconeixement del sector i del públic. Tant és així que es considera el millor festival d’arts escèniques de l’estat espanyol i és un esdeveniment de referència a Europa.

Patrocini equip Dyneff – Oncotrail

D'altra banda, Dyneff participa en l'Oncotrail, una cursa per equips que se celebra cada any el mes d’octubre i que organitza la fundació Oncolliga Girona, amb l’objectiu de recaptar fons per a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.
El repte per equips consisteix a completar un recorregut d’uns 100 kilòmetres en un màxim de 30 hores. En aquest sentit Dyneff participa en aquesta cursa solidària mitjançant el patrocini d’un dels equips i l’aportació d’una donació a la causa.

DYNEFF A LA PREMSA

    


NOV 2016


pdf

La Hardward Deusto Business Review publica un estudio sobre la experiencia de Dyneff y el patrocinio del festival Temporada Alta.
Estudio realizado por la Funcación Inov-Culture de la escuela de negocios ESADE.
Leer más.


OCT 2016

pdf Dyneff corre por una buena causa.
Participación de Dyneff en la carrera solidaria Oncotrail, revista Estaciones de Servicio.


JUL 2019

pdf Dyneff homogeniza la marca en sus estaciones de servicio.
Noticia.


NOV 2020

pdf Dyneff instala paneles solares.
Noticia.

DIC 2020
pdf Dyneff posiciona su tarjeta de repostaje fuera de su red de estaciones de servicio.
Noticia.
DEF_LOGO_UPEI.gifLOGOTIP-TRG---HORITZONTAL.gifTA21-Logotip-Any-pos1.pnglogo_Cooperativa_H_RGB12.jpglogo_gremi_1.pngoncotrail.png