Truca'ns al   telefono 972 405 306
 • El teu distribuidor de gasoil de confiança
cabecera agricultura

Gasoil per a l'agricultura

pide gasoil agricultura cat

A Dyneff oferim un producte de qualitat que li permet estalviar i tenir cura de la seva maquinària agrícola i forestal.

gasoil para agricultura

El gasoil agrícola, també conegut com a gasoil B o gasoil vermell pel seu color característic, està destinat específicament al sector agrícola i forestal. Aquest carburant té les mateixes característiques que el gasoil d'automoció, però com que és un producte exempt d'impostos (impost especial sobre els hidrocarburs), els seus usos es limiten a la maquinària i als equips del sector agrícola:

  • Motors fixos.
  • Tractors, recol·lectores i moto cultivadores.
  • Màquines d'explotació forestal.
  • Bombes d'aigua.
  • Calefacció de naus i edificis.

Els nostres clients principals de gasoil agrícola són finques agrícoles, finques ramaderes, granges porcines, granges avícoles, agrupacions d'agricultors, cooperatives, hivernacles, etc.

A Dyneff som conscients de la importància que té per al sector agrícola la partida de compra de carburant destinada a la maquinària agrícola. És per això que oferim als nostres clients un producte de qualitat que els permet estalviar i tenir cura de la seva maquinària.

INFORMACIÓ SOBRE L'EXEMPCIÓ D'IMPOSTOS DEL GASOIL AGRÍCOLA

El gasoil d'ús agrícola és un producte bonificat fiscalment, amb una reducció o exempció sobre la taxa de l'impost especial dels productes petrolífers (art.106 del Reial Decret 1165/95). Per poder beneficiar-se d'aquesta bonificació cal que entregui una declaració de consumidor final d'aquest gasoil.

Si té cap pregunta sobre aquest o altres temes, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.