Truca'ns al   telefono 972 405 306
  • El teu distribuidor de gasoil de confiança
gasoil

Gasoil per a professionals

pide gasoil profesional cat

Des de fa més de 15 anys Dyneff es compromet a distribuir una energia de qualitat i garanteix entregues segures a professionals i a administracions públiques.

Dyneff aporta un assessorament professional en tot moment per al subministrament de gasoil A, gasoil B i gasoil C per a:

  • Gasoil per a transportistes: per a empreses i autònoms, que comptin amb flotes grans, mitjanes o petites de camions, autobusos, taxis, ambulàncies, etc. Dyneff subministra carburants a dipòsits situats a les instal•lacions dels seus clients. A més, també ofereix als seus clients transportistes una xarxa d’estacions de servei pròpia i unes targetes de repostatge per a professionals, adaptades a cada necessitat.

  • Gasoil per a l'agricultura: distribució de gasoil agrícola, també conegut com a gasoil vermell per a maquinària i equipament agrícola i forestal.

  • Gasoil per a l'adminsitració: distribució de gasoil A, gasoil B i gasoil C en funció de la utilitat: des de la calefacció i producció d’aigua calenta sanitària per a edificis públics, com gasoil per a obres públiques o flotes de vehicles propis.


foto profesionales