Truca'ns al   telefono 972 405 306
  • El teu distribuidor de gasoil de confiança

nene

Sostenibilitat

DYNEFF – BIOCARBURANTES
DYNEFF se certifica nuevamente en SostenibilidadEn el 2015 *Dyneff obtenia per primera vegada un certificat de “sostenibilitat” emès per un organisme oficial certificador (BUREAU VERITAS).

Aquest certificat s'obté després d'una auditoria de la nostra cadena de subministrament de biocarburants, que comprova la correcta traçabilitat i sostenibilitat dels productes de “Biodièsel i Bioetanol” comercialitzats.

Així mateix, *Dyneff també exigeix als seus proveïdors el compliment de criteris mínims, entre altres els de sostenibilitat, segons la Directiva Europea 2009/28/*EC relativa al foment de l'ús d'energia procedent de fonts renovables.

Aquestes certificacions, anomenades *ISCC-EU (*International *Sustainability *and *Carbon *Certification) i del Sistema Nacional de Verificació de la Sostenibilitat, es renoven anualment.

Concretament les ultimes renovacions es van realitzar respectivament el 28/01/2022 i el 31/03/2022. 

La gestió de les certificacions ha donat lloc a la implementació d'un sistema de gestió de la sostenibilitat, que entre altres coses requereix la revisió regular de la lògica del seu sistema.